Translate

joi, 18 decembrie 2014

Cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa

Berlin - Christmas Market la Kaiser Wilhelm
Perioada: 24 noiembrie - 1 ianuarie
Berlinul ar putea fi descris cu usurinta ca fiind Capitala Targurilor Traditionale de Craciun, mai ales pentru faptul ca are raspandite peste 50 in tot orasul.
Cel de la Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche este cel mai mare si locul unde, anual, se aduna in jur de doua milioane de turisti pentru a vedea si a cumpara bijuteriile, operele de arta sau decoratiile expuse.


Budapesta - The Budapest Christmas Fair
Perioada: 18 noiembrie - 30 decembrie
La Targul de Craciun de aici veti putea vedea zilnic dansatori de folk, veti asculta muzica live si veti putea incerca mancarea traditionala.
Amplasat in centrul cartierului Pesta, la inceputul strazii Fashion Street, targul are in general 150 de casute, unde veti gasi arta locala, dar si papusi de teatru. Toate produsele vandute la acest targ au garantia ca sunt handmade.
Dintre mancarurile traditionale mentionam - varietatea bauturilor calde - suc de mere cald si picant sau punch de ciocolata calda, langosii, diferite tipuri de strudel sau toki pompos, un fel de coca facuta la cuptor.


Dublin - 12 zile de Craciun
Perioada: 7 decembrie - 23 decembrie
Chiar daca este unul dintre cele mai recente Targuri de Craciun din Europa, 12 Days of Christmas de la Dublin atrage anual sute de mii de oameni.
Bijuteriile, obiectele din sticla sau jucariile din lem sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le veti gasi aici.
Mai adaugam si caruselul, cantaretii de colinde si barul cu tematica germana si avem formula completa pentru un targ reusit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu